23 Nisan 2011 Cumartesi

Her Yol Mübahtır!

  Önceki günlerde bir yazı klavyeye almıştım sitemde.Adaletle ilgiliydi.Bu gün ise,o yazıdan sonra aklıma bile gelmeyecek konuda yazmak zorunda kalıyorum.
 BordoMavi.Net i bilirsiniz,bilmiyorsanızda içine girdiğiniz zaman o aile ortamını görürsünüz.Belirli bir süre o forumda geçirdiğiniz vakit, o ailenin bireyi hissederseniz kendinizi.Çok sağlam abileriniz vardır,belki çoğunu organizasyonlardan organizasyonlara görürsünüz,kimilerini hiç göremezsiniz.
 İşte o abilerinizden bazıları, kendi zamanlarından harcayarak,muhteşem işlere imza atarlar ki o işler aslında arkanızda bir sponsor bile olsa yapılması zor olan işlerdir.Maddi ve manevi olarak,tüm forum üyelerinden destek görürler,ve bu işleri hep beraber yaptıklarını söylerler...yani bu kadar da mütevazi olmuşlardır,çünkü onların dışında bizim yaptıklarımız paramız varsa banka hesabına yatırıp pankart vs şeylere destek olmaktır,yoksa canımız sağolsun.30 bin küsür üyesi olan bir site,ve bu site diğer takım siteleri gibi bir takımın belirli bir grubuna hitap etmez.Bu sitede HERŞEY TRABZONSPORLULUK ÜZERİNE KURULUDUR.
  Basın tarafından takip ediliriz; hangi başlıkta 30dan fazla aktif üye varsa,emin olun ki o başlıkta misafirlerde vardır,basın tarafından orada yazılanlar ''taraftarın düşüncesi'' olarak yer bulur.
   Öğrenciside ordadır,işçiside,yöneticiside,çiftçiside,imamıda,mühendiside,
gurbetçiside...Toplumun her kesiminin eşit  haklarla kendini anlatabildiği,kendini anlatırkende ünvanına bakılmadığı ve yazdıklarınızı ünvanınızın değil,akıllı cümlelerinizin alkışlattığı taraftar platformudur.
  Pek çok avrupalı filozofun ütopyalarının internet ortamında gerçeğe dönüşmesidir diyebiliriz...Bu yüzdendir ki BordoMavi.Net,her zaman haklının yanında olmuştur,haksız olan Trabzonspor olsa bile.Çünkü onca insan,hak edenin başarıyı elde etmesi gerektiğini bilir.Trabzonspor haketmiyorsa karşı çıkar çünkü bilir ki hak yerse eğer Trabzonspor, Trabzonspor kavramından uzaklaşır.Bu yüzdendir ki,adaletin terazisini tutan o gözü kapalı hanımefendi, sanırım en çok BordoMavi.Net te rahat eder...
  Hak edenin şampiyonluk ipini göğüslemesi gerekir değil mi? Son yazımda adaletsizliklerin,ve bu adaletsizlikler sonusunda fenerbahçe sk nın nasıl şampiyonluk kulvarına konulduğunu,sokulduğunu gördük...çok da korkumuz yok aslında,çünkü biliyoruzki insanoğlunun adaleti işe yaramasa bile ilahi adalet her zaman tecelli eder...
  Bu kirli yarışta Trabzonspor üzerinde oynanan oyunları hepimiz gördük.Şimdi benzeri olaylar,internet ortamında BordoMavi.Net e yapılıyor. Kendini bilmez bir takım insan saldırılar düzenliyor.Bizi susturabileceklerinimi sanıyorlar acaba? Hür düşüncelerimizi engelleyebileceklerinimi sanıyorlar acaba?Kendileri sürekli bir kaba girdiklerinden,köşeye sıkıştıklarında,sadece ağlamayı bildikleri için bizi de öyle sanıyorlar ama bilmiyorlar,biz Karadenizin hırçın dalgasıyız,bir yanımızı kaparsan,açık bulduğumuz yerden daha yüksek debide geçeriz,ne o engeli koyanlar kalır sonrasında,ne o engelleri destekleyenler.
  BordoMavi.Net e yapılan saldırıyı kınıyoruz,ve bu şampiyonluğumuzu ne kadar hakettiğimize bir kez daha şahit olduğumuz için mutluluk duyuyoruz ve Rabbimize şükranlarımızı sunuyoruz.
 Allah Trabzonsporumuzu korusun ve yüceltsin.Amin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder